Om Jysk Festudlejning

Jysk Festudlejning – så er festen godt i gang

Allerede fra vi bliver født, byder livet på både store og små fester. Vi griber enhver mulighed for at holde fest med os selv og vores børn i centrum.

Livets fester begynder med barnedåb/navngivningsfest og følger med konfirmation, studenterfest eller svendegilde, runde og halvrunde fødselsdage samt bryllup, kobber-, sølv og guldbryllup.

Sideløbende er der firmafester, gadefester, jubilæumsfester osv.

I vores øjne får du den bedste fest i et telt i omgivelser, du selv har valgt. En af de helt klare fordele ved dette er det flotte naturlige lys, du får ind i rummet gennem teltdugen og direkte adgang til den naturen udenfor.

Hvem står bag Jysk Festudlejning?  –   Inge og Hans Iversen.

Vi vil gerne hjælpe jer med at holde den helt rigtige fest. Det kræver viden, erfaring og god tid til at lytte til jeres ønsker.

Jysk Festudlejning så dagens lys tilbage i 1984 – dengang under navnet Låsby Telt- og Serviceudlejning. Lige fra begyndelsen har vi gået op i kvalitet. Det skal være ordentligt, det vi laver. Vi sørger altid for at leve op til vores betingelser og til de aftaler, vi indgår. Og vi leverer til tiden. Samtidig kan vores priser hamle op med konkurrenternes.

Vi har i løbet af de seneste 35 år stillet rigtig mange telte op og været med til at bringe endnu flere festdrømme til livs. Tro os, når vi siger, vi kender alle de udfordringer og alle de behov, der kan være, når man skal holde større fester.

Telte og pakkeløsninger til alle slags fester

Skal du holde fest, så er Jysk Festudlejning din praktiske højre hånd. Det gælder uanset om din fest skal foregå i telt i haven eller i et stort indendørs lokale.

Vi tilbyder (næsten) alt til festen, hvad end du blot skal bruge et simpelt telt/pavillon til en reception i haven, planlægger fest for ansatte og forretningsforbindelser, eller du skal holde bryllup.

Vi hjælper med alt lige fra udlejning af borde og store til den store pakke med festtelt med fast gulv, borde og stole, duge, servietter samt alt i service, bordpynt mv.

Gennem vores 35 års eksistens er der snart ikke den fest, vi ikke har været med til at stable på benene:

  • Bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup
  • Barnedåb, konfirmation, studenterfest og fødselsdag
  • Havefest og gadefest
  • Firmafest, generalforsamling, aktionærmøde, udstilling, messe og personalearrangement – både uden- og indendørs
  • Julefrokost i stort lokale
  • Reception i telt, hal eller større lokale
  • Gallafest, skolefest mv.
  • Sommerfest

Udover at levere alt til dine behov, giver vi også gode råd om blandt andet borddækning, placering af borde mv. i forbindelse med planlægning af drømmefesten.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Besøg vores udstilling og få inspiration til din næste fest. Hvis du ringer i forvejen på 8695 1665 er en festkonsulent klar til at hjælpe med gode råd til festen.

Sikkerhed frem for alt

Det er ikke kun vigtigt, at selve planlægningen klapper. Vi går også op i, at sikkerheden er i orden. Vi har begge uddannet os i at stille telte op, og vi er medlem af Brancheforeningen af Danske Festudlejere. Dermed garanterer vi, at alle forholdsregler bliver taget, så I har en god følelse i maven før, under og efter festen. Alle vores telte er i øvrigt brand- og byggegodkendte.

Borddækning og opvask

Lad os klare borddækningen og slip for både at læse op på, hvordan bestikket skal ligge, hvilken rækkefølge vinglassene skal stå i og spar samtidig meget tid, du sikkert kan bruge på meget andet inden festen.

Vi udlejer og leverer alt i service: tallerkener, glas (vinglas, dessertglas m.m.), bestik i stål eller sølv, servietter, skåle og fade, diverse tilbehør (kaffekander, askebægre m.m.) – og meget mere.

Når festen er forbi, tager vi os gerne af oprydning og opvask.

Fra hjertet af Jylland og ud til jer

Jysk Festudlejning leverer telte og udstyr til festlige lejligheder i hele Midtjylland og mere til. Vi får mange bestillinger fra områder som Randers, Aarhus, Silkeborg, Herning, Horsens, Skanderborg, Bjerringbro, Hadsten, Vejle, Ikast, Viborg, og alle byer herimellem.

Er du i tvivl, om vi kan levere til jer, så ring til os på 8695 1665.

Med Jysk Festudlejning i hånden er du sikret kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Besøg vores udstilling og bliv inspireret. Ring gerne på tlf. 8695 1665 i forvejen og aftal en tid, så vi er sikre på at være hjemme, når I kommer.

Besøg vores udstilling og få inspiration eller skriv til os for at få svar på flere spørgsmål.