Din professionelle partner til drømmefesten.

Ring 86951665 - så er festen godt igang.

Jysk Festudlejning - det gode selskab.

Jysk Festudlejning blev startet i starten af 1984 af Inge og Hans Iversen - dengang under navnet Låsby Telt- & Serviceudlejning.

Vi - Inge og Hans Iversen - kender alle de udfordringer, du kan støde på som arrangør af en fest. Med over 30 års erfaring er vi godt klædt på til at hjælpe med at føre dine festdrømme ud i livet.

Vores telte er i top. Det samme er sikkerheden, for vi har begge gennemgået fest-branchens teltopstiller uddannelse. Vi er medlem af Brancheforeningen af Danske Festudlejer.

Vi tilbyder pakkeløsninger f.eks. til havefesten.

Jysk Festudlejning udlejer telte, borde, stole og service i topkvalitet. Oven i giver vi gode råd til drømmefesten.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Besøg vores udstilling og få inspiration til din næste fest. Hvis du ringer i forvejen på 86 95 16 65 er en festkonsulent klar til at hjælpe med gode råd til festen.

 

Vi leverer lige til døren.

Vores service er pakket på vogne, som kan rulles direkte ind i festlokalet. Beskidt bestik og glas med pletter er ikke en del af vores festpakke.

Det gode selskab

Vi kan hjælpe dig, hvis du skal afholde bryllup, konfirmation, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdagsfest, havefest, gadefest, firmafest, julefrokost, reception, gallafest, personalefest, sommerfest, familiedag, generalforsamling, skolefest, aktionærmøde, messe, udstilling eller firma event. Vi levere også telte og andet festudstyr til motorsports events.

Vi dækker store dele af Jylland

Vore mange kunder kommer fra det meste af Jylland, dog mest fra Midtjylland og Østjylland, vi kører til bl.a. til Randers, Aarhus, Bjerringbro, Horsens, Skanderborg, Galten, Ry, Hørning, Hinnerup, Hadsten, Odder, Hammel, Vejle, Brædstrup, Silkeborg, Ikast, Herning, Karup, Viborg, Kjellerup o. s.v.

Jysk Festudlejning sikre dig kvalitetsarbejde til absolut konkurrence-dygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Besøg vores udstilling, og bliv inspireret. aftal tid, eller kig ind, gerne ring i forvejen. tlf. 86 95 16 65.

Få leveret eller afhent selv

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores firma, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Kunden er velkommen til selv at afhente på vort lager, husk lukket bil el. lukket trailer.( ikke tralier med løs presenning ) Dette forlanger vi, for at vi også i fremtiden, kan sikre vore mange kunder, en høj standard af udlejningsmateriel. Stole skal kunne transporteres stående.

Vi kan selvfølgelig levere, dog mod tillæg, se pris på bestillingsformular eller ring og spørg om pris.

 

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK