Gør festen magisk med et mastetelt

og skab en fantastisk stemning!

Mastetelte

Lej et mastetelt

Mastetelte får de fleste til at tænke på flotte traditionelle cirkustelte, og det er ikke uden grund. Mastetelte minder meget om cirkustelte, og det pepper din begivenhed op. Det unikke ved masteteltet er dets flotte og unikke udseende. Et mastetelt har mange forskellige anvendelsesmuligheder. For det meste bruges teltet til større begivenheder med mange deltagere. Mastetelte bruges eksempelvis ofte til både store som små musikkoncerter, men det kan også bruges til firmafester, byfester og andre festlige begivenheder.

 

Mastetelte i forskellige størrelser

Vi har et bredt udvalg af størrelser på mastetelte, og valget af telt afhænger af, hvilken begivenhed du skal afholde. Vi har ikke selv mastetelte på lager, men vi lejer det hos vores samarbejdspartner. De største mastetelte, som vi kan fremskaffe, har en teltbredde på 28m, hvilket gerne skulle kunne rumme alle dine indbudte gæster. Desuden er alle vores telte brandgodkendte.

Vi sørger naturligvis for opsætningen af teltet.

Kontakt os og hør mere

Hvis du skal afholde en større begivenhed, og hvis du synes, at et flot og velholdt mastetelt passer, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på telefon 86 95 16 65 eller send en mail til kontakt@jysk-festudlejning.dk.

 

Mastetelt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK