Få gulv i teltet og få kridtet danseskoene

Gulvet minimerer risikoen for vandpytter, giver et bedre underlag og holder på varmen

Udlejning af gulve

Udlejning af gulv til telt sikrer et godt arrangement

Med udlejning af gulv til dit telt skabes de bedste betingelser for en god en fest eller et godt arrangement. Hos Jysk Festudlejning udlejer vi gulve til telte af høj kvalitet. Der er mange fordele forbundet med et gulv til dit telt. Nogle af fordelene er bl.a.:

  • Teltgulve skaber en bedre komfort for dig og dine gæster. Det udjævner underlaget, så det bliver nemmere at danse.
  • Dit arrangement er bedre sikret mod regn. Der samles ikke vandpytter i teltet.
  • Teltet får et flottere og mere gennemført udtryk.
  • Gulvet hjælper med at holde på varmen i teltet, så en behagelig temperatur sikres.
  • Med et teltgulv kan du gennemføre illusionen af at være indendørs.

Ved leje af gulv ved Jysk Festudlejning er du sikret en god service og et godt produkt. Vores gulve sikrer dig et godt arrangement, og med den høje kvalitet af vores teltgulve skånes din græsplæne, så den stadig står pænt efter arrangementet. Det er op til dig, om du helt selv vil lægge gulvet, eller om vi skal stå for opsætningen, så du har tid til andre opgaver eller forberedelser. Vi udlægger kun gulv i egne telte.

 

Teltgulve til kundens eget telt.

Hos Jysk Festudlejning udlejer vi også gulve ud til kunder der selv har et telt. Vore gulve er udført i koksgrå plastmateriale, det er et klikgulvs system, hvorved at man får et udlagt gulv uden kanter, som man kan falde over, da gulvet ligger i forbandt. Skal der foretages en opbygning kan vi også tilbyde et trægulv. Ring til os for at høre om, hvilken type, som vil egne sig bedst til lige netop dit arrangement.

Gulvpladerne har desuden forskellige mål, og du er altid velkommen til at kontakte os og spørge os til råds, hvis du har spørgsmål til, hvilken type gulvstørrelse, du skal bruge.

Ring og få en bedre oplevelse med dit telt

Med et teltgulv får dig og dine gæster en bedre oplevelse og komfort i teltet. Vi kan kontaktes på telefon 86 95 16 65 eller på mail til kontakt@jyst-festudlejning.dk.

 

Gulvudlejning til telt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK