En forrygende fest lever værter og gæster på længe.

Din professionelle partner til drømmefesten.

Alt til festen

Men inden værten byder velkommen, venter et stort arbejde med at planlægge festen. Jysk Festudlejning har i mere end 30 år planlagt bryllupper og andre store fester. Hos os er dine festforberedelser i gode hænder, så du er frisk når festen går i gang og kan nyde den fordi der er tænkt på det hele.

Vi ved at en fest handler om tillid og kvalitet, ikke bare pris. Derfor har vi kun kvalitetstelte, ligesom alt vores service signalerer kvalitet og klasse.

Med et af vore mange telte, kan du holde en personligfest hjemme i haven. Teltene stiller vi op og piller ned igen, så er sikkerheden i top.

Borde, stole, opdækning af festbordet og afrydning efter festen kan vi også klare. Vi tager endda gerne opvasken, og det er billigere end du tror.

Lad os tage en snak om din drømmefest og hjælpe dig med at planlægge den. Vi ønsker ikke bare at leje dig et telt og andet udstyr, men at din fest bliver et dejligt minde.

 

Hos Jysk Festudlejning har vi mange års erfaring med festudlejning til store og små fester og arrangementer.

Vi har køre til vore mange kunder i Midtjylland og Østjylland, bl.a. til Aarhus, Horsens, Skanderborg, Randers og Silkeborg samt kunder fra Brande, Ikast og Herning. Vi køre ud fra vores store lager i Låsby, midt i Danmark !.

Vi leverer alt til din fest

Jysk Festudlejning kan levere alt udstyr, der danner rammerne om din fest. Vi har et stort udvalg af udstyr, og det er altid af højest kvalitet. Bestiller du hos os, kan vi sikre, at rammerne omkring festen er, som de skal være. 

Kontakt os og hør mere

Med vores festudlejning kan vi levere alt hvad der er nødvendigt til festen. Du har også mulighed for at bestille en af vores pakkeløsninger, som indeholder alt fra havefest pakkeløsninger til festpakker med og uden telt og service.

Via vores online bestillingsformular, kan du bestille alt fra vores sortiment. Du er også velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

 

Festtelt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK