Hold en sikker teltfest....lej festtelt ved en professionel teltudlejer.

Det gode selskab venter

Festtelte

Vil du leje et festfelt?

Festtelte er en rigtig god løsning, når du skal holde fest, uanset som det er en lille eller stor fest.

Hos Jysk Festudlejning udlejer vi mange festtelte. Vi har over 30 års erfaring med opsætningen af festtelte, og vi opstiller altid teltene for vores kunder. Dermed er vi også sikre på, at sikkerheden altid er i orden.

Hold en sikker teltfest, lej partyteltet hos Jysk Festudlejning. Vi er som nogen af de første i Danmark, uddannet teltopstiller. Alle vore telte er certificeret, så der skal ikke søges byggetilladelse.

Vi udlejer festtelte til private og erhverv

Vi udlejer telte til mange fester og arrangementer, heriblandt konfirmationer, fødselsdage, byfester, messer, sølv bryllupper, motorløb samt overdækning i forbindelse med udendørsarbejde. Vi har i alt 23 telte, hvor de største kan rumme op til 500 mennesker. 

Skal  I være mere end 500 personer, fortvivl ikke, vi har samarbejde med kollegaer der har store telte, op til 40 meter i bredden. 

Telte i alle størrelser

Vores telte er henholdsvis 6, 9 og 12 meter i teltbredde, hvorefter vi kan bygge flere fag på. Hvis du skal holde en større fest, har vi mulighed for at bygge flere telte sammen, vi arbejder sammen med andre teltudlejer der har større telte, også mastetelte, måske bedre kendt som cirkustelte, fås i teltbredde op til 28 meter.


Bestil festtelte

Hvis du bor i eller omkring Aarhus, Brande, Herning, Horsens, Ikast, Randers, Silkeborg eller Skanderborg kan du leje et festtelt af os. Vi står både for levering og opsætningen af teltet. Vi udlejer blandt andet også borde, stole samt service, hvis du også skal leje det.

 

Festtelt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK