Gør håndværkerne glade

Og bevar et godt arbejdsmiljø med et byggetelt.

Byggetelt

Skærm mod vejret med et byggetelt

Jysk Festudlejning har et bredt udvalg af forskellige typer byggetelte. Byggetelte er nyttige, hvis byggepladsen skal skærmes af for alle slags vejrforhold. På den måde får byggemandskabet lov til at arbejde under ordentlige forhold, og det optimerer det endelige byggeresultat. Et byggetelt kan være til stor gavn, da der kan arbejdes i læ og varme. Et byggetelt kan også fungere som et midlertidigt lager for byggematerialer, som er gemt sikkert af vejen samtidig med, at materialerne skånes for vejrforholdene.

Vi har mange års erfaring med teltudlejning, og vi ved meget nøjagtigt, hvad der er påkrævet i forskellige situationer.

 

Find byggetelte til parcelhusbyggeri  

Vores byggetelte tilpasser sig mange former for byggeri. Det er ligegyldigt, om der er tale om almindeligt parcelhusbyggeri, eller om det er ren renoverings opgave. Vi sidder klar til at vejlede dig i, hvilken størrelse og type du skal bruge til dit byggeri.

Vi leverer kun telte af den bedste kvalitet, og vores byggetelte holder i alt slags vejr. Alle parter vil nyde godt af afskærmningen i byggeprocessen. Vi opsætter den givne teltløsning, og det gøres hurtigt og uden stort besvær.

Bestil din afskærmning

Vi holder til i Låsby, men vores service dækker i hele Midtjylland. Kontakt os og få hjælp til at optimere byggeprocessen. Vi vil ved en dialog i fællesskab komme frem til, hvilken type telt du skal bruge. Ring til os på telefon 86 95 16 65 eller skriv en mail til os på kontakt@jysk-festudlejning.dk.

 

Byggetelt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK