Din professionelle partner til drømmebryllupet

Hold fest vi har meget at tilbyde !

Bryllupstelte

Skab flotte rammer omkring dit bryllup

Hvem drømmer ikke om den perfekte bryllupsfest med høj sol og glade gæster? Og hvem vil ikke gerne holde festen hjemme i haven omgivet af duftende blomster og lange lyse nætter?

Hos Jysk Festudlejning har vi mange års erfaring med at skabe de helt rette omgivelser til en uforglemmelig bryllupsfest.

Vi tilbyder forskellige bryllupspakker hvor teltudlejning, serviceudlejning, stole og bordudlejning m.m. er med, men vi kan også skræddersy en festløsning, der passer til de ønsker og detaljer, som I gerne vil have.

Vi kan stå for det hele

Jysk Festudlejning kan stå for rammerne til jeres bryllup både før og efter festen.

Vi er rutinerede i planlægning af bryllupper og andre store fester, så til dit bryllup kan du trygt overlade planlægningen af telte, borde og stole, porcelæn og den efterfølgende opvask til os.

De fleste af vores kunder kommer fra Midt- og Østjylland, heriblandt kan byerne Brande, Herning, Horsens, Ikast, Randers, Silkeborg, Skanderborg samt Aarhus nævnes.

Vi opstiller bryllupsteltet samt piller det ned igen. I kan bestille os til at lægge gulv i teltet, vi kan levere borde og stole, levere porcelæn samt klare den efterfølgende opvask. Derudover kan i også leje et ekstra telt, så køkkenpersonalet kan anrette maden der.

Vi hjælper dig med dit drømmebryllup

I kan altid kontakte os, hvis I skal leje et telt og andet festudstyr til jeres bryllupsfest eller mangler I hjælp til planlægningen og koordinationen af brylluppet.

Med vores erfaring på området ved vi, hvad der skal til for at danne de bedste rammer omkring jeres unikke bryllup. Vi ser frem til at sammen med jer, planlægge og skabe den bedste dag for jer.

 

Bryllupstelt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK