Skal det være runde borde eller aflange...?

Vi har mange forskellige størrelser og slags.

Bordudlejning

Enkelt og smart

Hos Jysk Festudlejning har vi borde og stole til omkring 3000 mennesker, så uanset hvor stor din fest skal være, kan vi klare opgaven.

Vi udlejer borde til alle former for fester og arrangementer, heriblandt små fødselsdage, bryllupper, store firmafester, generalforsamlingen, erhvervs arrangementer, outletsalg, messer m.m.

Stort udvalg af borde

Vi har forskellige borde, som vi udlejer til alle fester og arrangementer.

De mest klassiske er vores firkantede borde, som kan rumme mellem 4-6 antal personer, vi har borde  i 3 størrelser, 120 cm, 150 cm, og 180 cm, alle borde er 80 cm bredde.

Derudover udlejer vi også mange runde borde, som findes i tre størrelser, som passer til 6, 8 og 10 personer, diameter Ø 120 cm, Ø 150 cm og 180 cm. 

Du kan også leje receptionsborde ved os, som har den rette højde, så man kan stå ved dem, vi har bar borde i Ø mål 80 cm, men også firkantede receptionsborde som måler 60 x 200 cm, med disse borde kan man have mange gæster på lidt plads, en god løsning til din næste reception.

Til receptions borde kan vi leverer sort stofcover, dette giver et elegant udtryk.

Vi har barstole der passer i højde til barborde.

Bordene bliver leveret i praktisk rullevogn, så det er nemt at stille op og nedtage efter festen.

Dertil udlejer vi også barstole til receptionsbordene. Vi udlejer også cafesæt, som er bestående af et bord til 4 personer med stole, samt borde og bænke sæt, måske bedre kendt som bierfest eller festival bord bænkesæt,  der er ideelle til sommerfester eller byfester.

Bordudlejning til fordelagtige priser

Vi står for bordudlejning til mange fester og arrangementer i blandt andet Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Brande, Ikast, Silkeborg samt Herning.

Så hvis du skal holde en havefest, et bryllup eller et andet arrangement, hvor du skal bruge bordudlejning, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 86 95 16 65 eller via vores kontaktside, der kan også bestilles online ved at gå til prisliste/bestillingsformular

 Bord til fest

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK