Lys og varme til festen

Giver en hyggelig stemning og højt humør

Belysning til festen

Gæsternes oplevelse af lys og varme er en vigtig del af festen

Hos Jysk Festudlejning har vi et bredt udvalg af forskellige teltløsninger og forskelligt tilbehør til din fest eller til dit arrangement. Som tilbehør udlejer vi belysning, som giver dit telt den helt rette og unikke lyssætning. Vores udbud af forskellige løsninger på belysning behøver ikke nødvendigvis at bruges i selve teltet, og vi har derfor både løsninger til inde og ude.

 

Find den rette belysning

Belysningen har en indflydelse på, hvilken stemning der skabes til din begivenhed. Hvis du skal holde en fest, hvor der skal være et dansegulv, så er det eksempelvis bedst at finde en løsning, som er afdæmpet og stemningsfuldt. Derfor har vi et udbud af forskellige belysninger, så vi giver dig muligheden for at finde de lamper eller belysninger, der passer til den type arrangement, du skal afholde. Vi har blandt andet lyskæder og lamper.

 

Oprethold en behagelig temperatur

Hvis du vælger os til at hjælpe med din fest, så har vi også udstyr til rådighed, som kan sørge for, at dine gæster har det behageligt uanset vejrforholdene. Vi har el- og gasvarmere samt oliefyr der sender opvarmet luft ind i teltet, som kan give dine gæster varmen på køligere dage.

Skaf din belysning og varmeapparater i dag

Skal du have styr på din belysning eller opvarmning til din begivenhed i dag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har vores base i Låsby, men vores service er landsdækkende. Ring til os på telefon 86 95 16 65 eller send os en mail på kontakt@jysk-festudlejning.dk.

 

Belysning til telt

© JYSK FESTUDLEJNING | CVR: 27667902 | COOKIEPOLITIK